Om mJ service

Erhvervsrengøring med kvalitet i detaljen

Ingen virksomheder er ens. Derfor er vores løsninger det heller ikke. Hos os er ingenting så firkantet, at vi ikke kan bøje, klemme og bukke det til den form, der passer jer bedst. Sådan har vi arbejdet, siden MJ Service A/S så dagens lys i Roskilde i 1984


Erhvervsrengøring med meget mere

Vi har specialiseret os i erhvervsrengøring, vinduespolering, handyman- og planteservice til danske virksomheder både i den private og offentlige sektor. Ansvarlighed over for miljøet ligger os meget på sinde. Derfor er alle vores rengøringsservices, og de midler vi bruger Svanemærkede.

I dag er vi mere end 200 medarbejdere, som gør rent, vander planter, slår græs, rydder sne, renser tæpper og polerer vinduer hos virksomheder rundt om i landet. Vi kan altså stå for det meste, når det gælder rengøring og serviceopgaver i jeres virksomhed, så I kan fokusere på jeres kerneforretning.


Vores medarbejdere er afgørende

En af årsagerne ti vores succes, skyldes vores dygtige medarbejdere, som vi gør meget for at uddanne, involvere og ikke minst holde på. Vores medarbejdere er afgørende, for det er dem, der sikrer, at I får præcist den service, som giver jer maksimal værdi for pengene.


En samarbejdspartner

Vi synes, det er vigtigt med en god løbende dialog mellem os dig som kunde. Vores tilgang til service, er at vi se hinanden som partnere. Som tætte samarbejdspartnere kan vi bedre hjælpe hinanden til løse opgaverne så smart og effektivt som muligt.


Værdifuld sparring

Udover at sparre om erhvervsrengøring vil vi også meget gerne sparre med jer om vigtige emner som et godt indeklima, sikring af god hygiejne, som kan nedbringe sygefraværet. Og om hvordan vi kan være med til at mindske virksomhedens miljøbelastning.

Vi bruger dialogbaseret rengøring til at optimere vores samarbejde, så arbejdsgange og rutiner kører så optimalt for mere som muligt. Vi ser det som en helt naturlig ting at lytte og komme jeres ønsker i møde for til enhver tid at kunne give jer den allerbedste service.

Vi tilbyder

Erhvervsrengøring

MJ Service er specialister i erhvervsrengøring fx til kontor, lager, industri, skoler, lufthavne, konferencecentre, hoteller mv. 

vinduespolering

Rene ruder giver dagligt velvære for dine medabejdere, og sender et vigtigt signal til dine kunder. Lad os sætte vinduespudsningen i system.

handyman · vicevært

Koncentrér jer om jeres kerneforretning og lad os om alt det praktiske. Vi leverer handyman’en, viceværten, reolmontøren, bordsamleren o.m.a.

planteservice

Jeres planter skal passes, men hvis ansvar er det nu lige? Giv os et ring, så kommer der hurtigt styr på det grønne og en hel del mere.

ejendomsservice

MJ Service sætter en ære i at komme jeres behov i møde. Spørg os om alt fra vand- og varme til snerydning og træbeskæring.

Svanemærket rengøring

Hos MJ Service er vi stolte af at ligge forrest i feltet, når det gælder rengøring med et minimum af miljøpåvirkning.

Firmarengøring med mere

Fleksibel erhvervsrengøring

Ingen virksomheder er ens. Derfor er vores løsninger det heller ikke. Vi tilpasser os de krav, som passer jer bedst. Sådan har vi arbejdet, siden MJ Service så dagens lys i Roskilde tilbage i 1984.

Dialogbaseret service

Erhvervsrengøring er en tillidssag. Vi tager jeres specifikke ønsker alvorligt, og vi tilpasser gerne vores service fra dag til dag, så I altid opnår de resultater, der gør en forskel for jer.

Tilfredse kunder

Hos MJ Service samler vi på tilfredse kunder. Og fordi vi udelukkende arbejder med erhvervsrengøring tænker vi vores løsninger helt igennem, så selv vores kunders kunder kan mærke vores rengøring.​

Få et tilbud

Skal vi ringe sammen om jeres muligheder hos os? Vi står også klar til at møde dig i din virksomhed, så vi sammen kan forme den helt rigtige rengøringsløsning til jer.